Корпоративни вести

Со нетрпение очекуваме да се сретнеме на саемот во Кантон!

2024-03-27

KINGREAL SLITTER е професионален добавувач намашина за сечење серпентинаисече на должина линијаопрема за обработка на метали во Кина, и со големо задоволство објавуваме дека KINGREAL ќе учествува на претстојниот саем во Кантон. Ова е одлична можност да ја прикажеме нашата најнова технологија и производи и искрено ве покануваме да го посетите нашиот штанд.



  • Детали за изложбата


Датум: 15-19 април 2024 година

Место: бр.382 Yuejiangzhong Road, Haizhu District, Guangzhou, China

Штанд бр.: 20.1 N15





  • Зошто да присуствувате?


- Демонстрирајте: Ќе ги изложиме нашите иновативни производи, вклучително и најновите случувања во машината за сечење метал и опремата за сечени линии.

- Вмрежување: Нашиот тим од експерти ќе биде присутен за да има детален разговор со вас и да одговори на сите прашања што можеби ги имате.


Со нетрпение очекуваме да ве запознаеме на саемот во Кантон за да разговараме за тоа како можеме да ја искористиме нашата напредна технологија за да го поттикнеме вашиот бизнис напред. Ве молиме резервирајте време да дојдете на нашиот штанд за да дознаете повеќе, да ги искусите нашите производи и да ги откриете можностите за соработка.




KINGREAL е посветен на обезбедување на најквалитетни решенија за обработка на метали и со нетрпение очекуваме да работиме со вас за да создадеме светла иднина.

Слободно контактирајте не за да ви обезбедиме повеќе информации или да договориме состанок.


Со нетрпение очекуваме да ве запознаеме на саемот во Кантон!

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept