Корпоративни вести

Новиот дизајн на линијата KINGREAL CTL: Уред за отсекување

2023-11-14

КИНГРЕАЛе еден од кинеските производители на опрема за производство на калеми и дупчи на ова поле веќе 20 години. Сега во опремата за метална линија за стрижење, KINGREAL дизајнираше и нова декорација за средување, користејќи најнапредна технологија и материјали, насочени кон подобрување на ефикасноста и квалитетот на обработката на металите.



КИНГРЕАЛМашина за сечење челични намоткиКарактеристики на уредот за сечење:


Иновативен дизајн: усвоен е нов дизајн концепт и процес за да се направи алатката за кастрење попрецизна и постабилна, што може да ја задоволи побарувачката за средување метални плочи со различна дебелина и материјали. Во меѓувреме, усвојува напреден систем за напојување и материјал за алат за сечење, што го прави алатот за сечење енергетски ефикасен во процесот на кастрење и ги намалува трошоците за производство.


Лесен за ракување:Новодизајнираната алатка за кроење на машината за автоматско сечење до должина е лесна за ракување без комплицирани чекори за работа, кои rги едуцира техничките барања на операторите и ја подобрува производната ефикасност.


ВИСОКА ПРЕЦИЗНОСТ:Алатката за кроење користи секачи и сензори со висока прецизност за прецизно контролирање на големината и аголот на отсекувањето, обезбедувајќи квалитет и конзистентност на отсекувањето.


Оваа новодизајнирана алатка за кроење за машина за сечење намотки до должина ќе донесе сосема ново искуство и придобивки за металопреработувачката индустрија, помагајќи им на компаниите да ја подобрат ефикасноста на производството, да ги намалат трошоците за производство и да го подобрат квалитетот на производот. Високата прецизност и ефикасност на алатот за отсекување го прави процесот на производство во металопреработувачката индустрија попрецизен, ефикасен и сигурен.




ВИСОКА ПРЕЦИЗНОСТ:Алатката за кроење користи секачи и сензори со висока прецизност за прецизно контролирање на големината и аголот на отсекувањето, обезбедувајќи квалитет и конзистентност на отсекувањето.


Оваа новодизајнирана алатка за отсекување за опрема за лини за стрижење метали ќе донесе сосема ново искуство и придобивки за металопреработувачката индустрија, помагајќи им на компаниите да ја подобрат ефикасноста на производството, да ги намалат трошоците за производство и да го подобрат квалитетот на производите. Високата прецизност и ефикасност на алатот за отсекување го прави процесот на производство во металопреработувачката индустрија попрецизен, ефикасен и сигурен. KINGREAL веруваат дека оваа новодизајнирана алатка за кастри ќе стане незаменлив дел од металопреработувачката индустрија.


Добредојдовте да не контактиратеза повеќе информации за оваа новодизајнирана алатка за кастрење за опрема за метални линии за стрижење, и со задоволство ќе ви обезбедиме најквалитетна услуга и решение.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept