Корпоративни вести

Добредојдовте на саемот во Кантон - 【Добавувач на машини за сечење】

2023-09-14

Почитуван кориснику:

KINGREAL срдечно ве поканува да присуствувате на претстојниот Кантонски саем за да се запознаете со најновите дизајни и технологии за машина за сечење намотки, линија за сечење до должина и друга опрема за процесирање на намотки. Како професионален производител на метални машини за сечење, KINGREAL ќе ги прикаже нашите најнови производи и решенија на саемот, стремејќи се да создаде поголема вредност за нашите клиенти.



Подолу се деталите за нашата изложба:

Име на изложбата: Кантонски саем (Кина саем за увоз и извоз)

Датум: 15 октомври до 19 октомври 2023 година

Место: Гуангжу, Кина


Посетата на штандот на KINGREAL ќе ви даде можност сами да ги искусите нашите најнови производи и технологии. Машината за премотување на серпентина KINGREAL е ефикасна, сигурна и напредна за да ги задоволи потребите на широк спектар на индустрии. Нашиот професионален тим ќе биде при рака да обезбеди детални демонстрации на производи и да одговори на вашите прашања.


Машината покажа производ кој вклучува:

1. Машина за сечење на серпентина со двојна шипка

2. Машина за сечење намотки со тежок мерач

3. Не'рѓосувачки челик сече до должина на линија со отсекување

4. Стрижење со летање сече до линијата за должина

5. Едноставно исечете ја линијата за должина




Доколку сте заинтересирани да учествувате на саемот во Кантон и да го посетите нашиот штанд, ве молиме контактирајте не, KINGREAL, веднаш со дополнителни информации и аранжмани.




Ви благодариме за континуираната поддршка и доверба во нашата компанија. Со нетрпение очекуваме да ве запознаеме на саемот во Кантон и да ви ги покажеме нашите најнови производи и технологии.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept